top of page

El 17 de febrer, arriba el CARNAVAL de Pardinyes!

Updated: Feb 13

Ja ho tenim aquí! Treu l'agenda i anota l'esdeveniment... El dissabte 17 de Febrer arriba la festa més esperada de l'any! la festa popular del CARNAVAL de PARDINYES, amb la VII Rua de la Pocasolta, un esdeveniment feminista, OBERT i GRATUÏT a tota la COMUNITAT, al que no hi pots faltar!

I a més a més, aquest any la COMISSIÓ DE FESTES de PARDINYES, dona continuïtat a la festa organitzant un SOPAR AMB FESTA CARNAVALERA al Centre Cívic de Pardinyes!!

(reserva el teu entrepà al final de la publicació)



INFORMACIÓ DE LA RUA:


La Rua, encapçalada per la carrossa de la Reina Pocasolta d'aquest any 2024, passejarà pels carrers del barri amb molta marxa!

ITINERARI: inici a la Plaça dels ferroviaris ( Centre Cívic)- Ramón Argilés-Anastasi Pinós- Avinguda Tortosa (farinada)- Rambla Corregidor Escofet- Final a la plaça Maria Rúbies.



16:30h: trobada a la plaça dels ferroviaris, on us podreu inscriure al concurs de disfresses ( busqueu per la plaça, a les col·laboradores de la llar d'infants Atrapasomnis, que gestionaran el concurs) i comprar tires per la Gran RIFA de la Pocasolta! (que estaran venent l'afa col·laboradora de l'escola bressol la Mitjana).


17:00h: iniciarem la festa amb el pregó de la Reina Pocasolta, la dona Pardinyera,



empoderada i reivindicativa, que al món li vol donar la volta! escollida a la votació popular organitzada per Agipa a les xarxes socials. I seguidament el tradicional Txupinazo que donarà inici a la Rua pels carrers del barri.


A meitat de la rua, farem una parada per fer la tradicional FARINADA!, recordeu portar un saquet de farina per participar!(es recomana portar ulleres de natació), i si no sou dels/les que us agrada acabar blancs/ques de dalt a baix... recordeu apartar-vos a la vorera, i observar la gran empolsegada des de fora.


18:00h a 20:00h Arribada al pati de l'escola La Mitjana, on ens estarà esperant la XOCOLATADA popular, feta per les nostres mestres xocolateres i gestionada per l'afa de l'escola La Mitjana. RECORDA portar un GOT REUTILITZABLE! ( no servirem la xocolata en gots d'un sol ús).


Però la xocolata també l'hem de cremar, així que continuarem amb una mica de Zumba carnavalero ens vindrà genial!


Si en aquell moment encara no heu comprat les tires de la rifa, serà la vostra oportunitat!, ja que després del zumba farem el sorteig dels 3 premis! i no us ho perdeu perquè desvelarem QUI ÉS la REINA POCASOLTA d'aquest any 2024!! per fi li traurem la màscara i sabrem quina donassa hi ha darrere!




I per acabar la tarda... l'entrega de premis del concurs de disfresses! amb la col·laboració de l'ampa de l'escola Riu Segre,

PREMIS a la disfressa INFANTIL més ORIGINAL, la millor COMPARSA i la millor CARROSSA no MOTORITZADA ( utilitzeu la imaginació, sol cal que porti rodes!) El jurat valorarà l'originalitat, i l'ARTESANIA de la disfressa.




INFORMACIÓ del SOPAR i FESTA CARNAVALERA:


20:00h a 02:00h La Comissió de Festes de Pardinyes, organitza el sopar i festa carnavalera, al Centre Cívic de Pardinyes, per continuar la jornada amb molta marxa!

El sopar constarà d'entrepans de Llonganissa/Llom/Bacon o Frankfurt per als més menuts, tot a la brasa. Es poden demanar amb formatge, pa amb tomata o pa sense GLUTEN.

Amb un refresc inclòs (A escollir)  (PREU 6 €)


IMPORTANT! Cal reservar els entrepans del sopar a través d'aquest formulari, i FER EL PAGAMENT abans del dia 9 DE FEBRER, sempre que hi quedin places. l'Aforament a aquest esdeveniment és LIMITAT, i s'acceptarà per ordre de reserva fins emplenar-lo. Si s'emplena abans del dia 9 de febrer, es tancarà el formulari per no excedir aquest aforament.



Això ja fa olor de festa... comença a preparar la teva disfressa i ens veiem el 17 de febrer!!

476 views0 comments

Recent Posts

See All

AGIPA · Associació Giramón Pardinyes | Carrer Anastasi Pinós 1  | 25005 Pardinyes · Lleida

                     973 045 031 · 671 556 770 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
bottom of page