top of page

Kasal Jove

Lleure, camp de treball i acampada.





Què és un camp de treball?


Els camps de treball són estades d'estiu en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei de voluntariat a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni.

Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada. Aquestes activitats són idònies per als i les joves, atenent al component social, a l'intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l'entorn local, i aposten per la millora qualitativa dels projectes.


Quina és la temàtica del nostre camp de treball?


Adequació i plantació d'escocells i neteja de l'espai de l'entorn públic del local del Grup de Joves Pardinyes.


Tots els veïns i veïnes ens mereixem tenir un espai net i agradable per compartir el temps. En aquest camp de treball el propòsit és millorar l'entorn d'aquest espai, fent neteja i replantant jardineres, i compartir l'estona amb la resta de veïns i veïnes.


I que més farem?


Activitats de lleure, jocs, sortida a les piscines, gimcanes.


Què volem aconseguir?


- Volem augmentar la sensibilització i la consciència pública sobre la importància de la conservació de l'aigua i la necessitat de prendre mesures per fer front a la sequera.

- Oferir als/les joves l'oportunitat de ser agents de canvi i contribuir activament a la seva comunitat.

- Promoure la participació juvenil i empoderar als/les joves per afrontar els desafiaments socials i ambientals.

- Desenvolupar habilitats socials, lideratge i treball en equip, que són essencials per a la seva formació personal i professional.


Qui pot fer el el Kasal Jove?


El programa de camp de treball d'Agipa està adreçat a joves de 12 a 18 anys. ( han d'haver cursat mínim 1r d'ESO)


Les persones que hi participen són les veritables protagonistes del desenvolupament del camp de treball i de les seves ganes i predisposició en depèn que sigui una experiència vital, única i irrepetible.


Què oferim als i les joves?


Un projecte a la seva mida, on podran col·laborar de forma activa, amb un equip de monitoratge professional, per assegurar que s'aconsegueixen els objectius del camp i es respecti el funcionament i les necessitats del grup. També, activitats de lleure proposades pels/per les joves de manera assembleària, com poden ser jocs, gimcanes, tallers, sortides,... A més a més, realitzarem una acampada el cap de setmana, una experiència de convivència indispensable!


Quan i on?


CAMP DE TREBALL

Del 1 al 12 de Juliol de 2024

de dilluns a divendres de 18:00 a 20:00h

al Local del Grup de Joves Pardinyes



ACAMPADA

Del 13 i 14 de Juliol de 2024

A la zona d'acampada de La Ribera de Malpàs (Pont de Suert)

Anada i tornada amb autobús fins a Pont de Suert.

Ruta de Pont de Suert al terreny d'acampada 6 km.

L'acampada és una activitat de convivència que fomenta l'autonomia dels/les participants, el respecte i la solidaritat. Muntarem les nostres tendes de campanya i les prepararem per passar-hi la nit.


Durant el dia farem activitats i explorarem els voltants, i quan arribi la nit serà l'hora de preparar el sopar, fer jocs amb llanternes, explicar històries, observar els estels, i dormir amb els/les nostres companys i companyes. A l'acampada tot@s som un equip, ens ajudem i col·laborem perquè la convivència sigui fàcil i agradable.



TOTES LES PERSONES INSCRITES REBREU EL DOSSIER INFORMATIU AMB TOTA LA INFORMACIÓ DEL CAMP DE TREBALL I L'ACAMPADA DE MANERA MÉS DETALLADA

PREU: 65 € ( tot inclòs)

SERVEI EXCLUSIU PER FAMÍLIES SÒCIES d'AGIPA, si encara no ho ets, pots fer-te'n a la nostra web: https://www.agipa.cat/socis




VOLS VIURE AQUESTA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE???


INSCRIU-TE AQUÍ abans del 25 de juny!!!!


places limitades!


54 views0 comments

Recent Posts

See All

AGIPA · Associació Giramón Pardinyes | Carrer Anastasi Pinós 1  | 25005 Pardinyes · Lleida

                     973 045 031 · 671 556 770 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
bottom of page